Kontakt & Pitanja

Kontakt

Kontakt podaci našeg prodajnog predstavnika za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru:

Kontakt osoba: Tomislav Šoštarko
E-mail: tomislav@velikiprasak.hr
Telefon: 00385-(0)1-6677754 (ponedjeljak-subota 10-14)
Skype: tomislav_velikiprasak (pon-sub 10-14)

Veliki Prasak d.o.o.
Kopernikova 3,
10000 Zagreb,
Hrvatska

Matični broj subjekta na trgovačkom sudu u Zagrebu: 080732933
Matični broj poduzeća: 2651530
Osobni identifikacijski broj (OIB) poduzeća: 84192718313

Često Postavljana Pitanja

Pitanje: Tko je vlasnik autorskog prava na e-knjigu "Kako Vratiti Bivšeg Za Samo 7 Dana"?

Odgovor: Vlasnik autorskog prava na ovu e-knjigu je tvrtka:

John Alexander Enterprises, Inc.
3578 Hartsel Drive Unit E374
Colorado Springs, CO 80920, the USA

Ekskluzivnu licencu za prijevod i prodaju ove e-knjige na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore ima tvrtka:

Veliki Prasak d.o.o., Kopernikova 3, Zagreb (tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta 080732933. Matični broj poduzeća je 2651530, a osobni identifikacijski broj (OIB) poduzeća je 84192718313.)

Pitanje: Je li sigurno kupovati tvoje proizvode s kreditnom karticom?

Odgovor: Apsolutno. Kao izvršitelja naplate za moje proizvode na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore tvrtka Veliki Prasak d.o.o. upotrebljava kompaniju PayPal, a PayPal koristi tzv. 3D sigurnosni standard propisan od strane Visa International-a (Verified by Visa), MasterCard Worldwide-a (MasterCard Secure Code ) i American Express cards-a (Safekey). 3D Secure svjetski je sigurnosni standard, koji omogućava autentikaciju korisnika kartice, i najviši je mogući stupanj sigurnosti plaćanja uopće.

Pitanje: Ja sam muškarac koji traži savjete o tome kako da vratim svoju curu (ženu, ljubavnicu). Što bi mi mogao preporučiti?

Odgovor: Idi ovdje: VratiBivsu.com.

Pitanje: Je li tvoj proizvod fizička knjiga? Ili je to datoteka koja se može skinuti s interneta?

Odgovor: To je elektronička knjiga (e-knjiga) u obliku PDF datoteke koja se može skinuti s interneta, jer ti to daje slijedeće prednosti:

  1. Dobijaš informacije trenutačno. Nema potrebe za čekanjem da paket stigne putem klasične pošte.
  2. Nema potrebe za plaćanjem poštarine i troškova rukovanja pošiljke.
  3. Tvoja privatnost je zaštićena. S proizvodom koji nije fizička knjiga, nitko (a najmanje od svih tvoj bivši!) nikada ne mora saznati da si dobila ove informacije. Umjesto toga, on će misliti da si ga oborila s nogu jer si se promijenila. On neće znati da je to zato što si naučila kako da to postigneš pomoću specijalnog instrukcijskog vodiča.
  4. Da se radi o fizičkoj knjizi cijena bi morala biti puno veća zbog dodatnih troškova.

Pitanje: Što je to PDF datoteka? S kojim programom mogu otvoriti takvu datoteku?

Odgovor: To je obični dokument koji završava s nastavkom .pdf. Možeš ga otvoriti i čitati s popularnim programom Adobe Reader kojega vjerojatno već imaš na svom kompjuteru. Ako slučajno nemaš Adobe Reader, onda ga možeš besplatno i veoma lako skinuti i instalirati ovdje.

Pitanje: Mogu li isprintati svoju e-knjigu?

Odgovor: Da. Ona je posebno formatirana za lagano printanje.

Pitanje: Obavila sam plaćanje, ali nisam mogla ispravno skinuti produkt, i/ili izgubila sam moju kopiju produkta. Kako da dobijem drugu?

Odgovor: Takva situacija se veoma rijetko događa, ali ako se slučajno dogodi kontaktiraj našeg prodajnog predstavnika na e-mail adresu (ili na telefon) koja se nalazi u kontakt podacima na početku ove stranice, i u najbržem mogućem roku će ti poslati upute kako da skineš proizvod.

Pitanje: Kada ću primiti svoju e-knjigu?

Odgovor: Kada obaviš svoju narudžbu preko sigurnog linka, bit će ti trenutačno omogućen pristup tajnoj stranici s koje ćeš odmah moći skinuti proizvod.

Pitanje: Kako mogu biti sigurna da se ovdje ne radi o nekoj prijevari?

Odgovor: Prvo, našeg prodajnog predstavnika Veliki Prasak d.o.o. možeš kontaktirati na e-mail adresu, telefon ili Skype koji se nalaze u kontakt podacima na početku ove stranice, dakle možeš provjeriti da se ovdje radi o stvarnim osobama s imenom i prezimenom, a ne o nekom "anonimusu" koji se prikriva iza globalne mreže.

Drugo, tvrtka Veliki Prasak d.o.o. je pravni subjekt, što veoma lako možeš provjeriti na stranicama Trgovačkog Suda preko matičnog broja subjekta i naziva poduzeća (navedene podatke možeš vidjeti u kontakt podacima na početku ove stranice).

Treće, usluga naplate preko PayPal-a svojim sigurnosnim standardima osigurava najveću moguću sigurnost kupovine preko Interneta.

Četvrto, kao dokaz svojih dobrih namjera nudim ti kupnju bez ikakvog rizika, u obliku 100% bezuvjetne garancije na povrat tvog novca u roku od 60 dana nakon kupovine, ukoliko se iz bilo kojeg razloga ne uspiješ uvjeriti u vrhunsku kvalitetu ovog proizvoda.

Pitanje: Zašto tvoj vodič ne mogu pronaći u knjižarama?

Odgovor: Zbog svog direktnog prikaza sirove istine, onakve kakva ona u stvarnosti zaista je, ovaj vodič je previše kontroverzan i neprihvatljiv (praktički polulegalan) da bi bio izabran od velikih izdavača, i zato ovo NIJE vrsta vodiča kojeg ćeš pronaći u knjižarama.

Pitanje: Nakon što sam preuzela e-knjigu, iz nekog razloga nisam mogla otvoriti dokument. Kako da dobijem drugu?

Odgovor: Takva situacija se veoma rijetko događa, ali ako se iz bilo kojeg razloga slučajno dogodi kontaktiraj našeg prodajnog predstavnika na e-mail, telefon ili Skype koji se nalaze u kontakt podacima na početku ove stranice, i on će ti u najbržem mogućem roku poslati upute kako da otvoriš e-knjigu ili će ti poslati novu.

Pitanje: Ne razumijem, otkud ti ideja da nudiš 100% garanciju na tvoju e-knjigu? Netko će zloupotrijebiti tvoje dobre namjere?

Odgovor: Iako će uvijek biti osoba koje će upravo to učiniti, moja iskustva su da je ogromna većina ljudi poštena. Kad ti se jednom u rukama (ili na ekranu) nađe ovaj proizvod, i kad ubrzo nakon toga shvatiš kakvu vrijednost time dobijaš u kontekstu cijelog svog života, zadnja stvar na pameti ti je razmišljati o tome da tražiš svoje novce nazad. Upravo zato inzistiram da to bude 100% na moj rizik.

Ipak, da ne bi bilo zabune, ponavljam da, ako netko iz bilo kojeg razloga (ili bez razloga) traži svoje novce natrag – veoma brzo će ih i dobiti uz opušten smiješak i bez trunke loših primisli.

Pitanje: Možeš li garantirati da ću ostvariti rezultate s tvojim proizvodom?

Odgovor: Da, ovaj instrukcijski vodič će ti garantirano pomoći da vratiš svog bivšeg natrag k sebi. Ako to ne bi bilo tako (što je veoma rijedak slučaj), dobit ćeš svoj novac natrag. Tako je jednostavno.

Pitanje: Hoće li mi tvoj proizvod moći pomoći da ostvarim rezultate bez obzira iz koje sam zemlje?

Odgovor: Da. Ove psihološke tehnike "kontrole tihog uma" djeluju na muškarce iz bilo kojeg kulturnog podneblja.

Pitanje: Moja situacija je jedinstvena i veoma teška. Može li mi tvoj vodič pomoći?

Odgovor: Da! Iako je svaka situacija posebna, uvijek postoji dovoljno zajedničkih karakteristika, tako da ti moj vodič može pomoći da vratiš svog bivšeg natrag u praktično svakoj mogućoj situaciji, bez obzira koliko teška se činila.

Pitanje: Ja sam Mac korisnik. Hoću li i ja moći koristiti tvoj proizvod?

Odgovor: Da. Ovaj tečaj je u PDF formatu, koji radi i na Mac-ovima i na PC-ima.

Pitanje: Djeluje li tvoj proizvod također i za udane žene?

Odgovor: Da. On djeluje također i za žene koje su u braku (i čak ako ste rastavljeni ili ako živite odvojeno)

Ako Nisi Pronašla Svoj Odgovor, Molim Te Pošalji E-mail Na...

Uz najbolje želje za tvoj uspjeh,

John Alexander

Osiguraj svoj vodič
Kako Vratiti Bivšeg!